I år fejrer vi 10 års officielt sponsorat af ishockeyholdet Chelmsford Chieftains. Vores medstifter tog til den seneste kamp for at heppe på holdet.

Cheiftains mod Raiders Ishockey

Den Chelmsford Chieftains er et NIHL-hold i den sydlige division 1 med base på deres oprindelige hjemmebane Riverside Ice and Leisure Centre i Chelmsford. Siden oprettelsen i 1987 har holdet vundet mange ligatitler, herunder NIHL South Division 1-trofæet tre gange i træk fra 2012/2013 til 2014/2015.

Vores medstifter Aron Priest overværede den sidste spændende kamp med Isle of Wight's Wightlink Raiders.

Efter en fysisk start med et håndgemæng mellem Chieftains assisterende kaptajn og et medlem af Raiders, kom Chieftains godt fra start og scorede to mål i første periode. Anden periode var dog ikke så venlig, deres styrke og starttillid blev knust med et omstridt mål.

Raiders udnyttede Chieftains' overraskelse og udlignede snart og slog til sidst hjemmeholdets rekord. Slutresultatet blev Chieftains 2-4 Raiders. I øjeblikket har holdet vundet 26 ud af de 30 kampe, der er spillet i denne sæson, og ser ud til at være i form til at tage en titel med hjem igen.